Nederland

Dalkia Nederland

Creating Energy Progress

Energy Service Company (ESCo)

Beheer & Onderhoud van al uw technische installaties

Werktuigbouwkundig & Elektrotechnisch

Expert op het gebied van Warmte & Koudenetwerken

Biomassa oplossingen

Dalkia denkt graag met u mee over alternatieve vormen van energie- en warmteopwekking

Gezondheidszorg

De technische eisen op het gebied van energie en veiligheid binnen de gezondheidszorg zijn zeer specifiek en specialistisch. Dalkia heeft ervaring op dit gebied en wil graag uw partner zijn.

Scholen, Universiteiten en educatieve instellingen

Een prettig binnenklimaat zorgt voor betere prestaties van uw studenten. Dalkia zorgt voor een totaaloplossing binnen uw gebouw/instelling. 

Headlines Dalkia Nederland

2014/07/28

Dalkia wordt Veolia

EDF en Veolia voltooien de transactie rondom Dalkia

Op 25 juli 2014 hebben EDF en Veolia de transactie voltooid rondom het bedrijf Dalkia, een wereldwijde speler op het gebied van energie diensten.

De transactie houdt in dat EDF alle activiteiten van Dalkia in Frankrijk heeft aangekocht en dat Veolia de Dalkia activiteiten in de rest van de wereld heeft aangekocht.

Wat betekent dit voor Dalkia in Nederland

Dalkia is altijd al een onderdeel geweest van Veolia. De voltooiing van de transactie, op 25 juli 2014, betekent simpelweg dat we nu binnen één bedrijf onze klanten duurzame oplossingen kunnen bieden op het gebied van zowel water, afval en energie.

De activiteiten die u van ons gewend bent zullen worden voortgezet en op het gebied van technisch beheer en onderhoud en energie diensten zullen wij u ook in de toekomst van dienst zijn.

Wij blijven een hoge kwaliteit waarborgen binnen onze dienstverlening op het gebied van energie en utility diensten. Daarnaast kijken we ernaar uit om ook onze ervaring en expertise rondom water- en afvalbeheer voor industrieën en (lokale) overheden aan te kunnen bieden. Door deze uitbreiding van onze dienstverlening denken wij een nog grotere bijdrage te kunnen leveren aan integrale duurzame oplossingen voor onze klanten.

Het proces van de naamswijziging zal in Nederland de rest van het jaar 2014 en het eerste kwartaal van 2015 in beslag nemen. Bent u een relatie, klant, leverancier van Dalkia dan wordt u tijdig ingelicht over voor u relevante wijzigingen.

Over Veolia

Veolia is wereldleider op het gebied van het optimaliseren van natuurlijk beschikbare bronnen (grond-/brandstoffen, water, afval). Met meer dan 200.000 werknemers verspreid over de wereld, ontwikkelt het bedrijf water, afval en energie oplossingen die bijdragen aan de duurzame ontwikkeling van steden en industrieën. Door middel van 3 complementaire activiteiten helpt Veolia bij het toegankelijk maken van nieuwe grond- en brandstoffen, het beschermen en conserveren van beschikbare grond- en brandstoffen, en waar mogelijk materialen en restproducten her te gebruiken. In 2013 leverde Veolia aan 94 miljoen mensen drinkwater en verwerkte voor 62 miljoen mensen afval, produceerde 86 miljoen Megawatt uur energie en converteerde 38 miljoen metrische ton afval naar nieuwe materialen.

Dalkia Events

2014/11/06

Nationaal Warmtecongres

Dalkia is op 6 november 2014 aanwezig op het Nationale Warmtecongres te Nijmegen.

Voor het programma verwijzen we jullie naar www.warmtecongres.nl

2014/10/11

Open Dag / Techniekdag IPKW, Arnhem

Op 11 oktober 2014 is iedereen welkom op de Open Dag / Techniekdag Industriepark Kleefse Waard te Arnhem.

Ook Dalkia neemt deel aan de activiteiten en zal rondleidingen geven door de energie centrale op het terrein.

Chech de website van IPKW voor alle informatie. 

2014/10/07

Energie 2014

Op 7, 8 en 9 oktober 2014 wordt dit jaar de vakbeurs energie gehouden in Den Bosch. Ook dit jaar zal Dalkia/Veolia weer present zijn.

Aanmelden voor de beurs kunt u via deze link: Aanmelden

Kom bij ons langs in onze stand: Hal 1, C106

Dalkia Publicaties

Persbericht - Overname energiecentrale IPKW door Dalkia

Overname energiecentrale de Kleef